Skip links

Autotarget: Din nyckel till precis och effektiv digital marknadsföring

I en tid där digital marknadsföring blir allt mer komplex och kostsam, erbjuder Autotarget en lösning som gör skillnad. Här är varför:

Optimerad dataanvändning:

I Sverige finns en mängd data om personer och företag, men många marknadsförare har svårt att dra nytta av den fullt ut. Detta leder till ineffektiva kampanjer och högre kostnader. Med Autotarget får du tillgång till Sveriges mest omfattande affärsdatabas kombinerad med avancerad AI. Detta innebär att du kan nå dina målgrupper med precision och relevans.

Minskade kostnader och ökad effektivitet:

Kostnaderna för annonsering på sociala medier stiger, samtidigt som effektiviteten minskar. Autotarget hjälper dig att skapa nischade målgrupper som minimerar spill och maximerar ROI. Med den kommande förändringen av cookies blir detta ännu viktigare.

Transparenta och exakta målgrupper:

Sociala medier-plattformar fungerar ofta som en ”black box” när det gäller målgruppsinsikter. Med Autotarget får du detaljerad och transparent data om dina målgrupper, vilket gör det lättare att anpassa och optimera kampanjer.

Hur fungerar Autotarget?

Skapa nya målgrupper:
Autotarget använder AI för att analysera kunddata och skapa nya målgrupper. Du kan antingen använda AI-genererade segment eller skapa egna baserat på tidigare kundbeteenden. Detta gör att du kan rikta dina kampanjer till de mest lönsamma kundgrupperna.

Berika existerande kunddata:
Med Autotarget kan du berika din befintliga kunddata med fler datapunkter. Detta gör det möjligt för dig att bättre förstå vilka kundsegment som är mest lönsamma, skapa nya segment och identifiera tvilling-segment till dina befintliga kunder.

Integrera sömlöst med sociala Medier:
Autotarget erbjuder smidiga integrationer med alla stora sociala medieplattformar. Du kan enkelt exportera dina målgrupper direkt till dina kampanjer på Google Ads, LinkedIn, TikTok och alla Meta-kanaler. Detta sparar tid och ökar träffsäkerheten i din marknadsföring.

Optimera budget och schema:
Du kan antingen sätta din egen budget eller låta Autotargets AI optimera den för maximal effekt. Få insikt i budgetfördelningen och välj enkelt start- och slutdatum för dina kampanjer.

Detaljerad kampanjstatistik:
Med Autotarget får du detaljerad statistik över kampanjernas prestation, inklusive försäljning, CTR, CPC, visningar och klick. Detta ger dig möjlighet att kontinuerligt optimera och förbättra dina kampanjer.

Fördelar med Autotarget

Omfattande datainsikter:
Autotarget bygger på Sveriges mest omfattande databas med information om personer, företag, fordon och bostäder. Detta ger dig tillgång till ovärderliga insikter som du kan använda för att förbättra dina kampanjer och hitta nya kunder.

Framtidssäkrad lösning:
Med förändringar i hur cookies används och ökade kostnader för annonsering på sociala medier, erbjuder Autotarget en framtidssäkrad lösning. Genom att använda avancerad AI och omfattande data kan du säkerställa att din marknadsföring förblir effektiv och relevant.

Personligt anpassad support:
Autotarget erbjuder personlig support och anpassade lösningar som passar dina specifika behov och utmaningar. Detta gör att du kan känna dig trygg i att du får den hjälp du behöver för att nå dina marknadsföringsmål.

Boka en demo idag och upptäck hur Autotarget kan hjälpa dig att nå dina målgrupper med precision och effektivitet – enklare och smartare än någonsin tidigare!

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.